Terron AC Bozi A - Kříženeček 4:3 (2:1)

29.09.2010 20:45

Sešli jsme se v hojném počtu, čtyři na střídání je asi maximum. Poprvé se po zranění zapojil Ruda. Začali jsme aktivně, ale nohy nám svazovala unáhlenost a mnoho nepřesností na našich kopačkách také k sebedůvěře nepomohlo. No a když jsme k tomu přidali špatné obsazování tak jsme hned prohrávali 0:1. V naší hře jsme pokračovali i nadále a po trestném kopu jsme prohrávali 0:2, když Nána skočil(co kdyby to někdo tečoval) a uvolnil tím míči cestu do branky. Časem jsme dopředu více zabrali a snížili na 1:2 a soupeř rázem znejistěl. Jejich brankář rázem neuměl vykopávat a tak se dostávali pod tlak. Toho využil nádherným gólem Jarda, když jsme zahráli vysokou hru a hlavičkovým ťukesem překonali soupeřova brankáře. V útočení jsme i nadále pokračovali a několik velkých šancí promarnili. Ruda po autovém vhazování přestřelil a Marek místo skórování zbytečně několikrát okopával tyč. Soupeř podobné problémy neměl a tak jsme zase prohrávali o dva góly. Snížení v závěru už nic neřešilo, protože tentokrát jsme žádný závěrečný tlak nevyvinuli. Nejvíce se tak povedl třetí poločas se Zdeňkem a Michalem. Na hřišti tedy prohra 4:3.

Zpět

Diskusní téma: Terron AC Bozi A - Kříženeček 4:3 (2:1)

Datum 04.10.2010

Vložil VM

Titulek garážové derby

Odpovědět

to ovoce bylo naložené v rumu a pivě. Garážový zápas byl výborný a závěrečný večírek ještě lepší. Až nato ráno!!!

Datum 06.10.2010

Vložil Marek

Titulek Re: garážové derby

Odpovědět

ba a zase ba jako třeba jo jo .tak dnes večer to opět rozjedem(myslím tím v "křížaréně") pro ujasnění, protže to ráno bylo fakt hustý a to jsem vstával až o půl deváté.
čus M

Datum 03.10.2010

Vložil jarda

Titulek bozi

Odpovědět

skoda hlavne toho druhyho golu, co jsme dostali, celkove to mohla bejt zaslouzena remiza :) tak alespon drtivy tlak v tretim polocase prinesl sve ovoce :)

Datum 05.10.2010

Vložil bergomi

Titulek Re: bozi

Odpovědět

jeste ze nesel hrat i ten pinces