Kříženeček - Žalud United 1.PC 6:2 (2:1)

10.11.2010 20:45

V 9. kole nás čekali staří známí Žaludi, soupeř, kterého jsme přesně před rokem porazili 5:2 a přiblížili se tím postupu do čtvrté ligy. Sešlo se nás tak akorát, byli 3 na střídání, jeden kouč (Jiřina) a jeden fanoušek. 

Začali jsme klasicky  = stoprocentní šance v první minutě, splálená Jardou. A pokračovali jsme také klasicky, dostali jsme gól, ale na to už jsme prostě zvyklí. Do poločasu jsme stihli skóre otočit dvěma přesnými zásahy Michala, přičemž ten druhý stál opravdu za to. Brankář dostal vymetení horního růžku zdarma. Poločasová porada musela být vzhledem k pořádný kose doprovázena bergoušovým svařákem. Bodnul! 

Druhý poločas jsme odehráli velmi dobře, dařilo se nám zvyšovat náskok a dokonce si po zemi nahrávat tak, že ani my nechápali jak je to možné, natož, aby to chápal soupeř. Za stavu 4:1 se podařilo ještě Žaludům snížit na 4:2, ale končené skóre se zastavilo na 6:2 pro Kříženeček. Soupeři nepomohl ani hrou nohou zdatný brankář, který po více než polovinu zápasu hrál tzv. autíčko. 

Pokud souboj prvních dvou týmů v naší skupině dopadl lépe pro Bohy, dostali jsme se tímto vítězstvím na druhé postupové místo. Necháme se překvapit. Bez ohledu na to si myslím, že vše, co se doposud v sezoně odehrálo, je třeba podrobit důkladné analýze na úterním výjezdu. Vyvodíme důsledky, rozdáme pokuty a odměny a v nejhorším se budeme asi muset opít… ;)

Zpět

Diskusní téma: Kříženeček - Žalud United 1.PC 6:2 (2:1)

Datum 15.11.2010

Vložil ruda

Titulek postup

Odpovědět

já bych to zkusil.

Datum 11.11.2010

Vložil bergomi

Titulek diky

Odpovědět

Jardovi díky za doplnění reportů,musíme mít nějakou historii,co bych jinak četl až budu na vozíku :),dá se na ten fotbal zase koukat,poslední 3 zápasy byla paráda. Jinak ta váha platí.Vivat výjezd!

Datum 11.11.2010

Vložil VM

Titulek Žalud-poplatky

Odpovědět

Moc hezký zápas. Hlavně krásný kolotoč přihrávek v druhém poločase se musel líbit i Žaludům.
Včera jsem zaplatil snad za vše co je v sazebníku pokut.
A ještě blázen jiřina ( bergi) vymyslí vážení. To abych si našel třetí práci!!!