Kříženeček - Tatra 04 5:2 (3:1)

22.09.2010 20:45

Křížaréna středa 20.45.

Sešli jsme se tak akorát, dva na střídání. Soupeř to byl z mého pohledu dost těžký.
Ale my jsme konečně zahráli jako tým. Dovedli jsme si narazit a dokonce i přihrát. Jen proměnit několik jasných šancí. Michal měl smůlu a MM chtěl na umělce vykopnout krtka. Brankář soupeře byl výborný na čáře, ale žádnou střelu neudržel v ruce. Pak přišla naše nenápadná akce středem hřiště. Míč se dostal k VM a ten se ukopl levou nohou a po zemi k zadní tyči dal první branku.
Hra se uklidnila a my přidali další branku z kategorie upoceňák. MM dorážel do prázdné brány po již třikrát tečované střele. Třetí branku dal konečně Michal. Stav 3:0 by byl luxusním náskokem pro ostatní. Jak se ukázalo pro nás ne. VM vypustil souboj u lajny a soupeř po zemi tuto chybu ztrestal. Branka tak zvaně do šatny. Poločas skončil 3:1.
Druhý poločas nás soupeř začal ve středu pole přehrávat. Cítil šanci na dotažení výsledku. Tlačil se do naší obrany i ve čtyřech a tím nám dával šanci na rychlé protiútoky ve třech na dva a podobně. Měli jsme dost šancí, ale netrefovali jsme jasné šance. MM se rozhodl nahrávat snad i na brankové čáře :-) . Pak přišel opětovně náš pověstný blikanec. Soupeř házel aut a jelikož jsme k mému udivení obsadili všechny hráče, tak házející hráč hodil prudký aut přímo na Nánu. Stál jsem metr od brány a celou situaci jsem viděl. Vhozený míč skončil na naší tyči, ale šel přímo do brány za brankovou čárou míč tečoval Nána. Do té doby přesně pískající rozhodčí ukázal na střed, v tu chvíli hráč, který vhazoval přišel k rozhodčímu a povídá, že míč tečovala tyč a nikdo jiný. Tím podle pravidel branka neplatila. Jenže pak se strhla super debata se všemi snad i s obsluhou v hospodě. Zkrátím to - výsledek stav 3:2, Zdeno žlutá, rozhodčí nasraní a soupeř na koni!!!! Naštěstí se nám podařilo využít přečíslení tři na jednoho a VM trefil přesně a bylo to 4:2 a pár minut do konce. Po dalším závaru před brankou se zase trefil Michal a bylo po zápase.
Konečně jsem se dočkal mého výsledku 5:2.

Zpět

Diskusní téma: Kříženeček - Tatra 04 5:2 (3:1)

Datum 28.09.2010

Vložil Michal

Titulek zápas

Odpovědět

Super zápas i výsledek..... tak uvidíme zejtra, jestli si budeme pamatovat jak na to :)

Datum 29.09.2010

Vložil Mára

Titulek Re: zápas

Odpovědět

No super report. Já jsem o prodlouženým víkendu neměl vymývání mozku, tak doufám se mi tam něco udrželo.

Datum 26.09.2010

Vložil VM

Titulek "rozumný meze"

Odpovědět

Já uplně zapoměl na rozum a slušnost. Hned v úterý seženu nějaké další drby!!! Snad mi je "politik" dá bez úplatku!!! hihihihihi

Datum 28.09.2010

Vložil jarda

Titulek Re: "rozumný meze"

Odpovědět

;))

Datum 26.09.2010

Vložil Ruda

Titulek "rozumný meze"

Odpovědět

Tak to asi chyběl Víťa, který kandiduje za "Rozum a slušnost". Jinak bych řekl, že to vypadá na postup.

Datum 25.09.2010

Vložil VM

Titulek tatrovka

Odpovědět

Prášky a čokoládu na nervy. Je někdy s podivem jakou podívanou dovede udělat dospělý chlap. Myslím i sebe taky dovedu pěkný záchvat emocí.

Datum 25.09.2010

Vložil jarda

Titulek tatrovky

Odpovědět

zapas se mi fakt libil, souper byl podle me vic fotbalovej a asi se i oni dost divili, kdyz razem prohravali o tri goly :)
Nanovi a Zdenkovi budeme davat pred zapasem prasky na uklidneni, nasrany sme byli vscihni, ale chtelo by to najit nejaky rozumny meze :)

Datum 29.09.2010

Vložil bergomi

Titulek Re: tatrovky

Odpovědět

Ty jo , to je samej sportovní novinář:)),dobře napsaný a super mač. Jen tak dál,dnes je potřeba vystoupit za bohy na Olymp a seslat je pod nás