Kříženeček - South Stars 4:3 (3:2)

01.09.2010 20:45

 No nazdar draci,

když na pozápasové tiskovce Bergomi(manager) ukázal na mě a pravil začínáš s reportem, tak konám svoji povinnost..
Tak jsme se opět ve středu večer sešli u nás doma v KŘÍŽARÉNĚ. Tentokráte byli naším soupeřem South Stars (známe je z dřívějška), a tak jsme se dostavili, PÁČ TO BYL ZAHAJUJÍCÍ ZÁPAS opět v páté la lize téměř všichni vyjma Rudy, Pavla a Víti, ale s novou posílou Pepou, který k nám přestoupil z týmu jestli si dobře pamatuji název ( 1. WC Boys).

S oboustranným vědomím důležitosti utkání začali obě strany opatrně zezadu. Hra byla rozkouskovaná a rozháraná jak se sluší na první kolo, nicméně jsme se k naší radosti ujmuli vedení po tvrdé střele Zdenka, kterou procedil přes housle obránce k Michalovi,  který je nasadil brankáři a doskákalo to kulatý do štrekovanýho. Poté jak je naším zvykem jsme si řekli jó dobrý, důsledně bráníme a nahrajem si, jsme inkasovali. Nechali jsme vystřelit protihráče (pouze stínující náš hráč) a bylo vymalováno. Pak se to chvíli mlelo ze strany na stranu až to utnula naše pohledná akce, kterou zakončoval Hanzi z druhé vlny. Poté se ukázala naše další slabina obsazování protihráčů při autech, kdy nikým neobtěžován hráč se štěstím vyrovnal (tyč a do brány). Nána se držel přikázání co mu dokola opakujeme - nechoď z brány a nelehej si před hráči hned na prdel, což se v tomto případě trochu nevyplatilo (myslím si ale, že to procento zachránění bylo daleko větší. Takže spokojenost). Pak jsme měli štěstí, kdy soupeř nastřelil břevno a my z autu dali gol do šatny. (házel VM zakončoval jsem já a černou práci, bez které by to nešlo tentokrát udělal Michal). Druhá půle začala jak jsme první skončili - tlačili jsme a měli jsme dost příležitostí zvýšit, ale povedlo se to jen Jardovi, který na něho nezvykle technicky zakončil povedenou kombinaci a bylo to 4:2. Poté neakceptování základních pravidel fotbalu a nedůsledností při bránění po ztrátě míče, kdy jsme nedokázali zastavit soupeře a ten se štěstím skoroval. Nastala holomajzna a zápas se malinko přiostřil na obou stranách. Bylo to 4:3 , i když někteří si mysleli, že jo VMáro, že je pohoda a vedeme 5:2. Do konce zápasu jsme ještě měli pár šancí , ale neproměnili jsme je, a když Nána vyřešil závary před naší brankou a chytil samostatný nájezd můžeme slavit  vítězství.

Náš výkon hodnotím známkou 6, což je na deseti stupňové škále lepší průměr (s přihlédnutím na začátek sezóny), nicméně bychom se v dalších zápesech měli vyvarovat triviálních chyb při řešení jednotlivých situací, které by lépe řešící soupeř nemilosrdně trestal.

Rozhodčí byli v pohodě a i vypjaté situace zvládali. Po konci sice dostali od soupeřů vynadáno, že nám přepískávali, ale to byl jenom jejich subjektivní názor, s kterým nemohu souhlasit, protože to pletli na obě straně přiměřeně. Takže normál.

 Tímto končím report. A půjčuji si Rudovu hlášku - postup postup, postup

 Čus Marek

Zpět

Diskusní téma: Kříženeček - South Stars 4:3 (3:2)

Datum 15.09.2010

Vložil ruda

Titulek postup

Odpovědět

Ani já bych to lépe nenapsal. Takže postup.

Datum 08.09.2010

Vložil bergomi

Titulek ok

Odpovědět

trefně napsaný

Datum 03.09.2010

Vložil VM

Titulek Reportár MM

Odpovědět

Máro krásný report. Co takhle ,že by jsi psal report po každém zápase. Samozrejme že by to nebylo zadarmo co takhle 2 až 4 rumy za zápas. Omluvte spisovnost a bohužel píšu ze slovenské klávesy. VM

Datum 03.09.2010

Vložil Jarda

Titulek Naprosty souhlas s nanou...

Odpovědět

... lepe bych to nenapsal :) jinak super body a pekne nervni souper... Priste to chce potvrdit.

Datum 03.09.2010

Vložil nana

Titulek no

Odpovědět

no